• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Pamiętacie Hansa Szulca z Camperem na Manie , właśnie przesłał pierwsze fotki ze swojej wyprawy życia.:)
Trochę mi za zielona sawanna wyszła i na pierwszych fotkach jest za wysokie drzewo, potem poszło pod nóż, no i lepsze tło by się przydało.
IMG_7937.JPG

IMG_7993.JPG
IMG_8017.JPG
IMG_8025.JPG
IMG_8031.JPG

IMG_7998.JPG
IMG_8004.JPG
IMG_8035.JPG
IMG_8040.JPG

rafek3131

Znany użytkownik
Reakcje
1.702 2 0
Musze się spytać koleżanki czy to przypadkiem nie jej ojciec.:ROFL:

Fajna dioramka,ale chyba nosorożce go nie polubiły. Z tym drzewem na 1 fotce to grubo przesadziłeś z wysokością,ale dobrze że to poprawiłeś.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.497 390 20
No to jak to ma być sawanna gdzieś w Afryce, to brakuje mi w tym Landku jakiegoś murzyńskiego snajpera z karabinem, tak jak to jest w rzeczywistości.
Dioramka świetna. Gratuluję, bo wykon świetny.

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Dla mnie system został rozpirzdżony ....
Jestem zakochany w tym klimacie . Model Campera Man rewelka !!!!!
Masa szczegółów ,nie czepiał bym skali i niczego bo tu chodzi o
klimat !!!
Broda napieraj w tym kierunku i żeby Pan Hans odwiedził jak najwiecej kontynentów i krain :)
Następną prosze gdzieś w Boliwi :)
Pieknie ,niestety naprawdę jest piękne i dlatego tak się rozpisałem ... ahh pięknie (y)

Ogur

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 2 0
Masz racje, tło przydałoby się zmienić sle ogromny + za pomysł na taką dioramkę :) Dobrze, że nosorożce ci tych rowerów nie zajumały :D

Adrian Henszel

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nosorożców bym nie oskarżał o próby jumania rowerów - dobrze, że na sawannie nie ma afroamerykanów :ROFL: A kimat dioramy jest super, coś innego, ale jak zwykle trzymającego poziom :)

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.156 7 0
Brodagaz na samochodzie pomarańczowo -żółtym słuzby weterynaryjnej Parku Narodowego Brodgasa tym dużym z tyłu (gdzie Ty dałeś niewiadomo czemu jakieś starocie motorowery - Brodagaz no bez przesady , tam na każdym z takich wozów weterynaryjnych jest motocykl ale terenowy ) są sprzęty( klatka ,podest ) i dzwig - bo to co pokazałeś to właśnie jest z akcji niesienia pomocy tym nozorożcom - widac wyrażnie u nich krew w nozdrzach tu akurat jest moment jak już maja wstrzelone zastrzyki , obsługa jest celowo schowana w środku samochodu ambulatorium dla nie drażnienia zwierząt - z chwilę zwierzeta zostaną zabrane do kliniki..

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Tak patrze na tego Mana... to powinieneś dorobić przyczepę z rampą wyładowczą dla rowerów, bo wątpię, że Hans je jakoś z takiej wysokości zdejmie :D A już nie mówię o tych kołach zapasowych. A nowa podstawka jeszcze lepsza. Teraz jeszcze kłęby dymu zrobić za nim jak na Dakarze i bajka.

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Broda u Ciebie jak zawsze gruubo!
Świetne prezentacje, dioramki mega.
Ja mam nadzieję ,że następna będzie gdzieś na Antypodach :ROFL:
już widzę to auto jakie upieprzone w deszczowym sezonie. (y)(y)(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169