• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Kurcze, naprawdę rewelacja! Biurko na śmietniku wygląda bardzo realistycznie. Przez Twoje dioramki czasami można poczuć, jakby naprawdę było się w tych miejscach. No pokłony po sam beton! :eek:(y):love:

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Pomału się zabrałem za budynek , wykorzystałem jednak tego Buscha , koszary nie jest idealny ale u mnie będzie i tak tylko rielf więc po małych przeróbkach mam nadzieje że się nada, dodam tylko że oryginalny Busch to dwa piętra ja z tych dwóch zrobiłem 4 .;)
IMG_2759.JPG

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No jak nikt nie chce to ja wezmę parter, z rabatem oczywiście :D

Kurcze, naprawdę rewelacyjnie Ci to idzie, nie mogę się doczekać jaki wyjdzie efekt końcowy! (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.269 389 20
Pomału się zabrałem za budynek , wykorzystałem jednak tego Buscha , koszary nie jest idealny ale u mnie będzie i tak tylko rielf więc po małych przeróbkach mam nadzieje że się nada, dodam tylko że oryginalny Busch to dwa piętra ja z tych dwóch zrobiłem 4 .;) Zobacz załącznik 315097
Nie rielf tylko relief. :)
A tak w ogóle to fajnie wygląda.

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.610 27 0
Podwórko, jak z mojego dzieciństwa. Blok, śmietnik i trzepak. Super!
Co do wyboru mieszkania, to koledzy nic nie macie do powiedzenia. Spółdzielnia da przydział wg własnego uznania.
No chyba, że któryś z tu obecnych jest jakimś "kacykiem" partyjnym - to inna sprawa ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.269 389 20
Bardzo ciekawie to wyszło. No a tzw. "obserwatorzy blokowi" to obowiązek każdego blokowiska w naszym kraju.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169