• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
O Anioła z Alternatywy 4 będzie ciężko, choć za oceanem już pracują nad drukowaniem figurek znanych osób.
Broda jak przybędą rejstracje do samochodów będzie 7 w skali 6-stopniowej.

Zdjęcie ze śmieciarką na zdjęcie miesiąca!
Już fotka w konkursie startuje , na razie to nie są auta docelowe do dioramy tylko na szybko z półki ;)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Podobają mi się te okna poniszczone, widać że pożar juz troche trwa bo sufit sie juz chyba zawalil i pożar rozprzestrzenił się na powyzsze piętro ;) Ogolnie to bardzo mi się podoba (y)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
To aż strach pomyśleć co tam się jeszcze pojawi :podstepny:
Trochę tego będzie ;)
[DOUBLEPOST=1445713417,1445711680][/DOUBLEPOST]Wracając do płonącego budynku, polecam , nie jest może najtańszy , ale ma wszystko co potrzeba , diody , generator dymu i płyn do generatora , do tego jest wstępnie spatynowany , nie byłbym sobą jakbym patyny nie zmienił.;):)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Trochę tego będzie ;)
[DOUBLEPOST=1445713417,1445711680][/DOUBLEPOST]Wracając do płonącego budynku, polecam , nie jest może najtańszy , ale ma wszystko co potrzeba , diody , generator dymu i płyn do generatora , do tego jest wstępnie spatynowany , nie byłbym sobą jakbym patyny nie zmienił.;):)
To jest to oryginalny zestaw? Ja myslalem ze sam cos od siebie Tworzysz :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169