• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.340 389 20
No i szczena na podłodze... Bardzo realistycznie to wygląda, a fotki... pożar wybuchł w nocy, to i fotki ciemne.:podstepny: Podoba mi się.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Plany na dzisiejszy dzień były bardzo ambitne a udało się jedynie skleić takie małe coś od Kotebiego , polecam świetnie wykonane, tektura wycięta laserowo.
Trochę to pomalowałem i upaćkałem.;):)
Tak wygląda wstępnie sklejona bez drzwi.
IMG_3795.JPG
IMG_3797.JPG

Sklejona i pomalowana ;)

IMG_3802.JPG
IMG_3807.JPG

Upaćkana , przydałyby się kalki z trupimi czachami i jakieś tablice ostrzegawcze ale niestety ja nie posiadam a w zestawie nic nie ma.

IMG_3811.JPG
IMG_3813.JPG
IMG_3816.JPG
IMG_3818.JPG

Odlewnia u Brody zapierdziela na pełnych obrotach gdyż potrzeba 18metrów nabrzeża , na tą chwilę mam 5,5 metra i totalny brak chęci na dalszą produkcję :ROFL::ROFL::ROFL:
IMG_3822.JPG

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Ciekawy ten blok, w calości bedzie sie świetnie prezentował, jest moze gdzies fotka prawdziwego takiego, na czym faller sie wzorował? :) Sklejasz go tak czysto czy jakas patyna wpadnie? Bo niemieckiej patyny nie widze(y)
Rozdzielnia super! Przed moją klatka taka stoi, musze taka obczaić i do siebie :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Ciekawy ten blok, w calości bedzie sie świetnie prezentował, jest moze gdzies fotka prawdziwego takiego, na czym faller sie wzorował? :) Sklejasz go tak czysto czy jakas patyna wpadnie? Bo niemieckiej patyny nie widze(y)
Rozdzielnia super! Przed moją klatka taka stoi, musze taka obczaić i do siebie :)
Blok bym spatynował ale nie wiem czy będzie dobrze wyglądał , a druga sprawa czy Gerard pozwoli :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL: ( jakbym się przejmował ) :p

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169