• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Coraz lepiej i wiecej sie tu dzieje (y) Szkoda tylko ze wszyscy pouciekali z aut :ROFL: Fajnie korytarz jest nagrany na YT w H0 z wunderlandu, na koncu osoba umiera bo ekipa nie umiala dojechać. Marcin co to za monster pędzi po torach na ostatniej fotce??;)

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Moduły z każdą prezentacją coraz lepsze. Co do 'korytarza ratunkowego' niestety w polsce ludzie posiadają tylko pj a nie potrafią właściwie się zachowywać na drodze. Mogę się założyć że w realu taki korytarz szybko zapełniłby się osobówkami cwaniaczków... :confused:

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Sądzac po tej fotce to robi wrażenie u Was tętniące życie, komis, ogolnie sporo samochodów wsrod łąk i lasów na innych modułach.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.285 109 2
Dziś zdjęcia ukradzione użytkownikowi Michu88, mam nadzieję że mnie nie dostanę pozwu zbiorowego :) :)
4.jpg
8.jpg
17.jpg
18.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg

Jak widać niektóre moduły wymagają ożywienia :)
Zazdroszczę chłopakom że mogą się pobawić :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.855 387 20
Jest moc... Kawał kapitalnej roboty zrobiłeś. Jestem pełen podziwu. No i gratuluję. (y)(y)(y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.855 387 20
Maćku nie zrobiłem tego sam najwięcej roboty i to czarnej której nie widać zrobił Gerson inni koledzy z klubu też pomagali :)
Domyślam się, bo Twoja praca jest widoczna na zewnątrz, a ich dzieło to cała elektryka i elektronika, która została ukryta pod skrzynką. Ale wygląd jest rewelacyjny. Jest czego zazdrościć.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.285 109 2
Domyślam się, bo Twoja praca jest widoczna na zewnątrz, a ich dzieło to cała elektryka i elektronika, która została ukryta pod skrzynką. Ale wygląd jest rewelacyjny. Jest czego zazdrościć.
Nie na wszystkich modułach , dla przykładu przystanek z kładką i kamienice to dzieło Gersona ale i tak jeszcze wpadnie w moje łapy na wykończenie :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.855 387 20
Nie na wszystkich modułach , dla przykładu przystanek z kładką i kamienice to dzieło Gersona ale i tak jeszcze wpadnie w moje łapy na wykończenie :)
No to tym bardziej szacun dla Ciebie. Mogę tylko zazdrościć, że macie klub modelarski, bo w moim Kutnie to takiego nie ma i nie za bardzo jest kogo się poradzić jak są jakieś wątpliwości lub kłopoty. :(

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
To, że będzie się to świetnie prezentować już było wiadomo po tym co pokazywałeś na bieżąco, ale teraz widać efekt finalny choć to też tylko są zdjęcia, a nie real. Jest super (y)(y)(y)i myślę, że zobaczę to na żywo ale chyba dopiero w Szczecinie:(

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169