• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Adrian Henszel

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Świetna scenka z wypadkiem - ale po zderzeniu auta raczej powinny się odbić niż skleić tak w miłosnym pocałunku :D Zwłaszcza, że widać, że rychłość mała nie była.

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
To są dwa osobne moduły co pokazales? Sosnowiec jak sie patrzy!! Budynki, slumsy i podwojny tor przed domem :ROFL:
Bardzo fajnie wkomponowales swoja dawna dioramke w moduł, wyglada kozacko prócz talerza latajacego przytwierdzonego srubą do podłoza ;) Widze ze skoro płonący budynek to masz chrapke na ta straż z allegro co pokazałes :ROFL:

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Eska bardzo fajna, spodobał mi się ten żółty Actros z przyczepa pędzący nią. Motyw z kładem bardzo pozytywny.
Motyw miejski kapitalnie oddaje klimat.

Foto998

Aktywny użytkownik
Reakcje
106 0 0
Duża luka pomiędzy pojazdami zapowiada, że będą poruszać się tam jakieś służby ratunkowe - tak obstawiam. Swoją drogą nie wiem czy świadomie czy nie zaprezentowałeś prawidłowe wykonanie tzw. korytarza ratunkowego dla pojazdów uprzywilejowanych. Ostatnio na wozie bojowym mojej jednostki zrobiliśmy grafikę, która ma uświadamiać uczestników ruchu jak prawidłowo wykonać taki korytarz. Poglądowo dodaję fotkę :)

1S.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.855 387 20
Fajnie to wygląda, ale to jakaś niemiecka autostrada. W Polsce taki korytarz jest nierealny, przynajmniej narazie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169