• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.608 26 0
Popraw jeszcze te chodniki, bo wyglądają jakby coś z nimi było nie tak.
Cieszę się, że Mafo zmotywował Cię do podjęcia tej decyzji i myślę, że teraz efekt końcowy będzie o niebo lepszy od tego, który mogliśmy już zobaczyć.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.354 109 2
W między czasie takie garaże zrobiłem .
Możliwe że do środka dostanie jakieś graty.
Garaż to czeski produkt karton cięty laserem , ale jego cięcie pozostawia wiele do życzenia , po prostu jest nie docięty .
IMG_9969.JPG
IMG_9972.JPG
IMG_9971.JPG

Zonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
376 4 0
Garaż bardzo ładny wytynkowany rewelacyjnie, jedyne co bym zmienił to barwę światła z zimnej na ciepłą, ale to może dlatego że mróz za oknem :).

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.354 109 2
Bardziej by pasowała jakaś syrenka w środku albo fiat 125P . Całkiem fajnie to wygląda , pomimo tego co piszesz o dokładności produktu .
Nie ta epoka Panie , pójdzie na moduły które mają ukazywać czasy współczesne więc jakiś w miarę nowy 10 latek pójdzie do garażu.

Albo Skoda, jak to czeski garaż.

A przy okazji, Marcinie, jakie wymiary mają drzwi garażowe?
Szerokość 29mm , wysokość 28mm , coś to lekko chyba za dużo jak na współczesne normy budowlane.;)

Marcin garaż jest zajefajny. Normalnie lata 80-te , gdzieś przy blokowisku... (tak mi się kojarzy) :D(y)(y)
Założenie takie że garaż właśnie z końca lat 80-tych ale dotrwał do naszych czasów bo będzie na współczesnym module.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.354 109 2
Dziś kolejny garaż , produkt firmy Model Scene z Czech , karton cięty laserem jakość wykonania trochę lepsza od poprzedniego garażu .
Fotka na szybko telefonem , jak będzie skończony , będą lepsze foty.
20160109_134135.jpg
20160109_134143.jpg
20160109_134152.jpg

W między czasie powstaje kolejny moduł tym razem jednotorowy.
20160109_120043.jpg
20160109_141336.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Co chcesz od fotek. Dziś telefony robią naprawdę dobre fotki, tylko musi być dobre oświetlenie. No a Twoje zdjęcia są naprawdę bardzo dobre.
Garaż świetny. Podoba mi się. Fajnie wygląda ta wystająca papa z przodu.

Reakcje
554 7 0
Widzę , że działasz błyskawicznie!
W moim wątku pojawił się klient, a tuż już full service!(y) (przypominają mi się westerny komedie- grabarz pobierał miary przed pojedynkiem:))
Zamawiam ten czarny z fioletowymi kwiatkami!:D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169