• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Reakcje
554 7 0
Szopka rzeczywiście cudna!
Kościół z bluszczem zjawiskowy, jak nie z tego świata.
Nocny klimat z Lidla ujęty kapitalnie!
I panowie z zielonego busa -samo życie! Pewnie jadą robić równe gładzie... Mam taki sklep w okolicy.:)
Ja chyba nakleiłbym te podziały miejsc parkingowych z białej taśmy maskującej albo usztywnionych lakierem paseczków cienkiego papieru...

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.021 16 0
Klimaty Lidla dobre jak na polskie warunki hehe:) U mnie też jest Lidl tylko taki w realu. Zawsze około 20ej zbierają się nasi rodacy i przy piwku czy tanim cidrze (3l cidra ala taniego pseudo-wina 1.99GBP) rozprawiają o życiu w Anglii;)Wtedy mi się przypominają menele z kraju, choć ci tu w UK występują w wersji zamożniejszej biorąc pod uwagę ubiór ale nie wygląd. Z twarzy można odrazu wyczytać to i owo:DBroda ciekawe masz pomysły(y)(y) Ja bym wstawił jakąś akcje na parkingu. Może bijatyka czy ćos w tym stylu:rolleyes:

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Aż zazdroszczę temu Gwiazdorkowi... :love::D

To nasza skala? Ciekawe podejście do starego hmm... Merca? Zdecydowanie do czerwonego koloru pasują takie felgi, pionowe kominy i te trąbki.:)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.354 109 2
Święta się skończyły i czas się zabrać do roboty , parking zostanie gruntownie zmieniony a także będzie przez niego przejeżdżał car system fallera , na razie równanie parkingu , czekam na moduł skrętu i będę instalował elementy systemu.
IMG_8811.JPG

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169