• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Czerwone GABARYTY RYSA13

DoBo

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Citan wyszedł świetnie. Tablica na dachu niemal jak w oryginale. Jestem ciekaw który z zestawów wybrałeś do odtworzenia. Tymczasem podsunę pomysł na zrobienie któregoś pilota, jaki jeździł przed pojawieniem się Combo we flocie i można znaleźć jego odpowiednik w skali. Mianowice VW Caddy których były aż 3 sztuki(biały long, niebieski long i srebrny króciak). Jeżeli byś był zainteresowany to daj znać na PW, mam trochę zdjęć ich wszystkich. Pozdrawiam i czekam na następną prezentację.

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Witam.
Kontynuując temat Firmy BEDMET (z którą próbowałem się porozumieć i dogadać w sprawie jednej rzeczy BANALNEJ i niestety do dziś lipa), pomimo mojego zniechęcenia do dalszego ukończenia modelu postanowiłem zacisnąć zęby i zrobić to co zacząłem jakiś czas temu.
Bardzo dziękuję za informacje i fotki Koledze DoBo (y).

MAN TGX XXL 8x4 Firmy BEDMET Logistic
0251.JPG
0252.JPG
0253.JPG
0254.JPG

Opel Vivaro Firmy CHEM Sped współpracujący z firmą BEDMET Logistic.
0255.JPG
0256.JPG
0256x1.jpeg
0256x2.jpg
Zdjęcia znalezione w necie :)

0257.JPG
0258.JPG
0259.JPG

cdn...pozdrawiam :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.367 67 1
Bingo :D Znaczy się jak dla mnie rewelacja . Fenomenalnie wyglądają te modele i proszę o więcej takich . Swoją drogą to nie myślałeś może o stworzeniu sobie floty gabarytów w barwach Polskich firm ?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.690 387 20
Fajnie wszła Ci ta "stonoga" (y). Trzeba było wrzucić jakiś ładunek, to wtedy wyglądałby jeszcze ciekawiej.