• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciekawostki z internetu

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.978 72 5
Dorzucę takie cuś po francusku. Narrator rozbawił mnie do łez swoją intonacją, bo francuskiego nie znam zupełnie, więc nic nie zrozumiałem, ale ubawiłem się setnie. No i filmik fajnie zrealizowany. Dobrze z-edytowany dźwięk.

Widzę, że ten Pan ma więcej tego "towaru" na swoim kanale. :)

Krocik TV

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.339 12 0
Dorzucę takie cuś po francusku. Narrator rozbawił mnie do łez swoją intonacją, bo francuskiego nie znam zupełnie, więc nic nie zrozumiałem, ale ubawiłem się setnie. No i filmik fajnie zrealizowany. Dobrze z-edytowany dźwięk.

Widzę, że ten Pan ma więcej tego "towaru" na swoim kanale. :)
Renaud Yver ma zarąbistą makietę, bardzo realistyczną bodajże w 3 i 4 epoce zachowując w miarę realne przebiegi tras. Jego filmy z przygodami na makiecie są świetnie reżyserowane. I tak samo ma fajne filmy instruktażowe gdzie w niektórych przypadkach nie trzeba znać francuskiego.:)

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.360 670 30
Już było. A o co chodzi z tym, że tak krótko?
Narrator rozbawił mnie do łez swoją intonacją, bo francuskiego nie znam zupełnie, więc nic nie zrozumiałem, ale ubawiłem się setnie.
Narrator w pewnych momentach udaje dialogi między postaciami na makiecie, stąd ta intonacja. Poza tym język francuski tak brzmi, a lektor ma głos i sposób mówienia starszego człowieka, więc wynik jest taki, jaki jest.

Krocik TV

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.339 12 0
Już było. A o co chodzi z tym, że tak krótko?

Narrator w pewnych momentach udaje dialogi między postaciami na makiecie, stąd ta intonacja. Poza tym język francuski tak brzmi, a lektor ma głos i sposób mówienia starszego człowieka, więc wynik jest taki, jaki jest.
Chodziło mi o to, że na tak krótki fragment tego dokumentu trafiłem. Człowiek już ma takie zaniki pamięci iż nie pamięta czym podróżował za dzieciaka do dziadków w latach 70-tych. A często jeździłem z rodziną na trasie Krotoszyn - Sierpc

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.978 72 5
Ja jestem totalnie analogowy i nawet przy pomocy "ajaj" bym tak nie potrafił :D
Nawet jeśli to "ajaj", to można zawsze coś podpatrzyć, zainspirować się i wykorzystać.