• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.998 387 20
Kolejny świetny model w tych barwach. Delikatny brudzing i waloryzacja kabiny to jest to, co mi się bardzo podoba.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.553 67 1
Że mój tak nie wygląda :D Bardzo mi się podoba ta waloryzacja tylko jedno małe ale . Składana tabliczka na ADR . Nie powinno mieć to tutaj miejsca .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.998 387 20
Kolejny fajnie zwaloryzowany model. Wygląda jak w realu. Podoba mi się Twoja praca. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.553 67 1
Scania z BDF-ami wyśmienita . Moją uwagę zwróciły w niej ciekawe BDF-y gdzie z jednej strony jest blacha z z drugiej firana . Holownik z walniętym actrosem też mi się bardzo podoba .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.449 109 2
Ze względu na wyjazd a bardziej na awarię komputera ominęło mnie kilka świetnych prezentacji, napatrzyć się nie mogę i ciężko mi faworyta wybrać.
Podoba mi się pomysł z zaklejoną szybą , a sam holownik na Scanii jest po prostu rewelacyjny.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Kolejna świetna prezentacja, volvo jak i mercedes bardzo mi się podobają, w przypadku volva duży plus za flagę Polski na blendzie ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.449 109 2
Tak po pierwsze 100 lat i najlepszego.
Druga sprawa ta naczepa idealnie pasuje do SK-cza, a waloryzacja Volvo wyszła bardzo dobrze, mam ten model ale nie dotykałem go póki co.