• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

SP9XUR

Znany użytkownik
Reakcje
862 1 0
Obie "skakanki" wręcz cuudowne :cool:.
Bardzo miły naturalny i delikatny brudzing (y)(y). Dodatkowe detale: REWELACJA !:rolleyes:

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Piotrze pokazałeś kolejne piękne modele!
Szczerze mówiąc to jakiś czas temu już zastanawiałem się co z Tobą?

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.549 67 1
Duży kurier dobrze sie prezentuję , jednak od zawsze wolę wywrotki . Od tego zaczynałem i mam do nich słabość . Żółta wygląda niczym wyjęta z dróg Kielecczyzny .

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Z tej prezentacji bardziej mi się podoba wywrotka, taka typowa z Polskich dróg, kurier też niczego sobie lecz patelnia ma to coś. ... ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Solówka sama w sobie jest już wyjątkowa, bo niewiele wyszło scań w tej konfiguracji, a zwaloryzowana miażdży. Zestaw z patelnią w sam raz do wywożenia węgla z kopalń, taki typowo Polski.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Żółta Scania niewiarygodna! :eek::eek::eek:
Po prostu rewelacyjny model! Bardzo mi się podoba! Druga również mega ciekawa!
Świetna prezentacja! (y)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
A ja nie komentuje Scanii TNT... bo jest zbyt fajna.
.... i jeszcze takiej nie mam.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.986 387 20
Kolejne świetne modele. Waloryzacja, jak zwykle, rewelacyjna. Pełen realizm. Gratuluję. (y)(y)(y)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.526 47 0
Man już był pokazywany, ale teraz po kilku małych zmianach i kolejnej zmianie naczepy dożywa swojej emerytury.
Scania natomiast z wypożyczoną naczepą z IroTransu, ostatecznie też będzie miała swojego Kempfa i obydwa modele razem z Volvem i Actrosem irotransowymi trafia na wspólną dioramę.Plan jest zrobić kolejkę przed bramą na teren skupu zboża.Do tego dojdzie jeszcze kilka traktorów z przyczepami.

SAM_2567.jpg
SAM_2571.jpg
SAM_2570.jpg
SAM_2572.jpg
SAM_2574.jpg
SAM_2575.jpg
SAM_2578.jpg
SAM_2579.jpg
SAM_2581.jpg
SAM_2582.jpg