• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Lubię te mleczarskie ciężarówki. Man na tej drodze górskiej wygląda kapitalnie. Rzeczywiście, jakby mu zrobić tylne belki, założyć lustra to będzie naprawdę wyglądał jak w naturze. Poza tym świetnie fotki(y)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Aż wstyd przyznać ale dopiero dzisiaj przejrzałem Twój temat:oops:
Kolego masz wiele fajnych ciekawych modeli - moją szczególną uwagę przykuł Manik z ładunkami oraz szkalrz - są super!

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Dzięki za komentarze:).
Wiadomo iż lusterka , pomalowanie świateł, belki, itp, podniosły by walory tego modelu.
W swoich prezentacjach modeli, przedstawiam je w takim a nie innym stanie.
Jeśli tylko czas pozwoli, będę je waloryzował, a efekty tych prac będę przekazywał w stosownym temacie:).
Kolejny model z moich zbiorów, wstawiony w temacie ciężarówek z uwagi na fakt iż nie mam ich za wiele i nie ma sensu zakładania nowego tematu.
15.MB
DSC01403.JPG

DSC01404.JPG

DSC01405.JPG

DSC01406.JPG

DSC01407.JPG

DSC01408.JPG