• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.008 387 20
Bardzo ciekawy ten stary Man. W tej konfiguracji wygląda bardzo fajnie.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Prosty fajny zestaw... wydaje mi się, że na ciemnej feldze wyglądałby jeszcze lepiej.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.008 387 20
Ciekawy model. Oznaczenia już ma, to jeszcze lustra, poręcze, blachy i w drogę.:)

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Dzięki za komentarze, niestety Renia została zakwalifikowana jako dawca i powstały dwa różne modele, które zaprezentuję w swoim czasie.
Dziś MB.
_s0.zmniejszacz.pl_DSC04223_zmniejszacz-pl_466600.jpg

_s0.zmniejszacz.pl_DSC04225_zmniejszacz-pl_206524.jpg

_s0.zmniejszacz.pl_DSC04226_zmniejszacz-pl_309552.jpg

Razem z ostatnio prezentowanym modelem.
_s0.zmniejszacz.pl_DSC04227_zmniejszacz-pl_239844.jpg

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
A mnie się tam z tych prezentacji najbardziej podoba ta trawka w tle dioramki, zielona przystrzyżona :D A tak na poważnie to chyba ten MB z kurczakiem wybieganym ;).

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.557 67 1
Fajnie to wyszło , podoba mi się . Jedyne co tu nie pasuje to ten kręg na środku naczepy . Za bardzo wystaje i w złej pozycji przewożony . Do tego ładunku pogadaj z Brodą on ma czym to wozić :D