• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Man z ostatniej prezentacji bardzo przypadl mi do gustu :) Tylko środkowy ładunek , w postaci betonowego pierścienia , bym usunął.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.008 387 20
Całkiem ciekawy zestaw wyszedł. Ładunek bardzo fajny. Trochę przydałoby się brudzingu na koniu i będzie dużo lepiej ten zestaw się prezentował.

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Dzięki za komentarze.

. Jedyne co tu nie pasuje to ten kręg na środku naczepy . Za bardzo wystaje i w złej pozycji przewożony . Do tego ładunku pogadaj z Brodą on ma czym to wozić :D
Są to stare fotki i dlatego tak to wygląda.Ja też mam odpowiedni sprzęt do tego typu ładunków:).
Środka kabiny nie będę ruszał z uwagi na fakt iż jest ona przyklejona. / model kupiony z ...ntej ręki/

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.008 387 20
Man w firmowym malowaniu podoba mi się. Ostatnio zastanawiałem się, czy sobie takiego nie sprawić i widzę, że trzeba go wpisać na listę potrzeb. Bardzo fajnie, że podmalowałeś mu niektóre elementy. Wygląda bardzo realistycznie. (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Co prawda nie przepadam za starymi formami naczep Herpy, ale tutaj całość wygląda bardzo realistycznie, tym bardziej z ładunkiem. Jednak ja bym się jeszcze pokusił o przerobienie tych podpór, bo to mnie najbardziej w tych starych naczepach drażni.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.008 387 20
Całkiem ciekawy ten "kurnikowiec". Konfiguracja zestawu dość rzadko spotykana w naszej skali.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Starannie dopieszczony, bez zbędnych dodatków, bardzo mi się podoba. Skoro już poszedłeś w przeróbki, to można by jeszcze zmienić felgi na normalne.