• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Sławek13

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.841 4 0
Kto nie chciał by mieć u siebie takiego Berlieta? :D Obiekt westchnień moich dziecięcych lata (chociaż pewnie było to już typowe R390). Ilość "halogenów"w tamtych czas robiła większą robotę niż 200 na liczniku. :ROFL:
Piękny model i lekko zazdroszczę takiego rarytasu. :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
I Scania i Berliet to moja ulubiona epoka, szkoda tylko że w tym drugim przypadku takiego Berlieta sobie trzeba samemu zrobić, wiem że herpa kiedyś je robiła, ale nie kojarzę żeby wypuścili jakieś fajne malowanie, a taki Calberson na przykład miałby wzięcie.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.841 4 0
Scania serii trzeciej bardzo pomysłowo pomalowana. :) Kolorystyka niespotykana, ale przyciąga wzrok.
Streamline w wersji dealerskiej (jak się nie mylę). :love: Ten kolor na żywo jest obłędny! Kiedyś byłem posiadaczem takiego egzemplarza. Piękna miniatura...

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.247 301 15
fajna kupa radości, szkoda, że modelarz, który w 3d wykonał bryłę, zrobił ją w tak niskiej rozdzielczości poligonów. Powierzchnia łamie się a powinna być gładka, o ile się nie mylę.

OP
OP
Sławek13

Sławek13

Znany użytkownik
Reakcje
774 0 0
fajna kupa radości, szkoda, że modelarz, który w 3d wykonał bryłę, zrobił ją w tak niskiej rozdzielczości poligonów. Powierzchnia łamie się a powinna być gładka, o ile się nie mylę.
Beczkę robiłem sam, drukowałem mocno w skosie i za bardzo nie szlifowałem, więc pewnie dlatego tak wygląda. Ale jak na jedne z pierwszych większych druków nie jest źle.