• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Sławek13

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Zestaw z poprzedniej prezentacji budzi u mnie mieszane uczucia. Ciągnik OK, detale ciekawe ale coś nie przepadam za tego rodzaju zabudową podwozia naczepy. Ostatni zestaw wyszedł świetnie. Ciekawy też ładunek - wygląda jak z filmu "Alien vs Predator"

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Bardzo fajny pomysł z tą Intrą, Intra to firma, w której jest większość marek ciężarówek dlatego można zrobić dużo zestawów, wracając do modeli, daf mi bardziej się podoba, a mianowicie kolor bo kalki na bokach są do bani. Scania mi się w ogóle nie podoba ze względu na kolor który jest źle nałożony :(.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
737 2 0
Pomysł dobry , ale nad wykonaniem musisz popracować . Firma ta zasługuje na coś więcej. Tez swego czasu przymierzałem się do Intry , ale problem z farba trochę ostudził moje zapały. Wiem, że co poniektórzy forunowicze z poprzedniego forum maja dojście do takowej , ale jest z tym trochę problemów. Z tego co wiem to Intra dostarczyła oryginalny lakier herpie do pomalowania. Spedycja ta to rzeczywiście temat rzeka, posiada chyba wszystkie marki i odmiany ciągników. Tylko robić. Ale proszę przyłóż się do tych modeli bo warto!!!

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.950 387 20
Wykonanie niestety nie powala, dlatego popieram Jarka. Postaraj się malować dokładnie, bo naprawdę modele tej spedycji zasługują na dobre wykonanie.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.544 67 1
Fajnie że powstają nowe modele z Polskimi korzeniami . Daf mi sie podoba , a na scanii mam wrażenie że lakier ma za duże ziarno. Co do tych dwóch pokazanych to nie wiem czy INTRA miała we flocie scanie w dużej budzie bez spojlerów . Intra miała w swojej flocie wszystko poza magnumkami chyba ale pewności nie mam .