• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Sławek13

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Gryf na boku w każdej Scanii daje sporo do lansu. Świetne zestawienie. A co do Scanii z naczepą Rabena, to można by wziąć jeśli nie tą, to inną naczepę i trochę ją pokiereszować, żeby wyglądała jak po wypadku. Wtedy pasowałaby do ciągnika pomocy drogowej, często właśnie można spotkać takie składy.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.021 158 2
Scania bardzo ładna, naczepa już mi się nie podoba, to chyba jakaś pozostałość po jakimś Stralisie Rietze.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No i takie coś pasuje jak ulał. Ktoś siedząc w kabinie tego meśka puścił atomowego bąka, że taką dziurę w tylnej ścianie wyrwało? o_O:D Poprzednia Scania też ładna, rietzowska naczepa już mi się nie widzi.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Teraz i mi się podoba ta 3'ka :). Wracając to Scanii z poprzedniej prezentacji, to ciągnik mi się podoba, naczepa już mniej, m.in. dlatego że jest sporo kalek i jak dla mnie wszystko się przez to miesza, ale że jest reklama producenta kalkonanii to mogę wybaczyć to :D.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Ostatnia Scania mnie trochę zaintrygowała kolorystycznie pod barwy ASG :) ja bym od razu ją umieścił tam gdzie jej miejsce :D.
Co do białej Scanii to mam jedno pytanie o reklamę na plandece to prawda z tymi kalkomaniami :) czy podpucha ;)???