• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe RYSA13

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Od jakiegoś czasu posiadam kilka modeli nowego Volvo, jednym z nich jest pojazd do przewozu drewna :). Nie jest on ukończony w 100% czekam na nowe lampy od herpy jakieś dodatkowe kalki oznaczenia itp i wtedy go upiększę do końca. Na razie tylko delikatnie podmalowane lusterka, wlot na masce przedniej.
VOLVO FH 16 Globetrotter
C0058.JPG
C0059.JPG
C0060.JPG

cdn...pozdrawiam :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.369 67 1
Potrafisz denerwować ludzi :D Świetny model . Jedyne ale jakie do niego mam , to że na ostatniej osi ma pojedyncze koła . Jak dla mnie auto do lasu powinno być w układzie conajmniej 6X4 , czyli ostatnia oś do przełożenia na bliźniaki .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Świetne to nowe Volvo jako drewniak. Podoba mi się. Ja bym tylko zmienił ładunek na oryginalne drewno, albo pomalował to lakierem matowym, bo strasznie się błyszczy i wygląda bardzo plastikowo.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Samochody do drewna bardzo lubię i cały czas mnie meczy to że jeszcze żadnego sobie do kolekcji nie zrobiłem. Ale co do Twojego to nowe Volvo pasuje tu idealnie. Również konfiguracja bardzo fajna. Jedyne co mi tu nie pasuje, to za dużo coś tego czerwonego szczególnie na dole. Dał bym czarne miedzy osie i nadkola dla przełamania i może coś podmalować na HDSie. A nowe halogeny do niego to bardzo dobry pomysł. Może jeszcze jakiś kangur z siatką wyczarujesz? :D Ogólnie model na duży plus.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Taki skład do drewna to też bym chętnie przygarnął, gdyby go Herpa zrobiła. Prosta konfiguracja, a ile radości. Tylko jak dla mnie jest jednak trochę zbyt burdelowo, tzn. czerwono. :D Chociaż HDS mógłby być czarny.