• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe RYSA13

Reakcje
11.383 67 1
Tak się konkurencji nie wykańcza :D Jak go zobaczyłem to myślałem że mnie pierun w pogodny dzień trafi :D Fantastiko ten model . Zabudowa genialnie jest odtworzona , a ten napis pod zdjęciem CDN nie wróży dobrze moim nerwom :D Co do Poznania to już się nie mogę doczekać . A może byś tak jako prezent każdemu uczestnikowi w Poznaniu zrobił taki model :ROFL:

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Dzięki Wszystkim (y).
Koledzy :) większość z nas wie że modelu nie da się czasami dociągnąć w 100% aby był idealny zawsze będzie coś czego może brakować lub nie będzie dopracowane :). Ja starałem się w tej Scanii zrobić maksimum ale oczywiście i tak się cieszę że nie doczepiliście się mocno tego ładunku, bo oczekiwałem że to będzie główny powód "komentarzy", drewienka są plastikowe ale malowane "aero" więc źle nie wyglądały, a Scania przyjedzie do Poznania więc sami ocenicie jak wygląda.
Bartek jeśli chodzi o CDN... to wstawiam pod każdym moim wpisem ze zdjęciami, ale faktycznie jeśli chodzi o "drewniaki" to nie jest mój jedyny model. Nie są one tak dopracowane ale systematycznie w miarę wolnego czasu będę je pokazywał.
Dziś model już pokazywany wcześniej ale przeszedł małą modernizację i można powiedzieć że... sami oceńcie :podstepny:.

VOLVO FH 16 Globetrotter XL 750
C0047.jpg
C0048.jpg
C0049.jpg
C0050.jpg
C0051.jpg

cdn...pozdrawiam :D

SP9XUR

Znany użytkownik
Reakcje
862 1 0
Nowe Volvo :obcy: kompletnie na mnie nie działa :eek:,
ale taka aranżacja 750tki dodaje vigoru :podstepny:,
lusterka, maska, łezki rozjaśniają i upiększają, spodobało mi się (y).
Belka naczepy (y)(y)(y).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.152 108 2
Kurde fajne Volvo było i je spaprałeś :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:
Żartowałem oczywiście jest lepiej tylko jak dla mnie za ciemne światła , ale zaraz ktoś mi napisze że się czepiam :D
Lubię Twoje przeróbki , wyciągasz z modeli bardzo dużo (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Fajnie wygląda nowe Volvo po tych przeróbkach. Podoba mi się. Fotki rodzinne, to ja lubię i ta z czerwonymi wygląda bardzo fajnie.(y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Przeróbki na FH 16 wyszły świetnie. Może pomyśl jeszcze nad tymi charakterystycznymi antenkami które mają nowe Volva :D A co do całej floty, mnie kładzie na łopatki :)