• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe RYSA13

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Cześć Pany ;). Dzięki za odwiedziny :).
Dziś model tworzony przez dłuższy czas (a raczej jego brak), udało mi się go ukończyć więc czas go pokazać.
Od jakiegoś czasu bardzo dużo tych pojazdów zaczęło kręcić mi się po "WICHURZE" więc postanowiłem że podobny stanie i u mnie w gablotce, co by już mnie nie denerwowały swoim widokiem :gwizd:.
SCANIA 6x2 420, przyczepa 3 osiowa DOLL. Pojazd przystosowany do przewozu drewna.
C0040.jpg
C0041.jpg
C0042.jpg
C0043.jpg
C0044.jpg
C0045.jpg
C0046.jpg

cdn...pozdrawiam :D

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
No powiem tak...zaszalałeś grubo.
Sporo pracy widać jest włożone i czasu jak łatwo się domyślić także. Pięknie ci to wyszło i tyle....z drewnem czy bez wygląda świetnie - w Poznaniu chcę go zobaczyć z bliska.
GRATULACJE!!!

..A wiesz co mnie w nim denerwuje...?? antena - musisz zrobić bardziej subtelną .

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
A popróbuj z ciągnięciem plastiku nad płomieniem...najlepiej z ramek po wypraskach modelarskich. Żmudne to i wkurzające na maksa, ale efekt zajebisty...mnie się udało jak na razie cztery takie antenki zrobić...ale warto.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Zniszczyłeś mnie tą Scanią... :eek: Nie mam słów, żeby to określić, ale widać tu ogrom pomyślunku i pracy włożonej w wykonanie takiego cudeńka. (y)W moim regionie też jeździ sporo tym podobnych.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.157 108 2
Świetna Scania podoba mi się i to bardzo jedynie ten kogut na belce przyczepy mi w ogóle nie pasi, a co do anten to lepiej włosy z pędzli dobierać albo ze szczotek ;)

OP
OP
RYSA13

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
:D Marcin... Wiesz jakie jest przysłowie :rolleyes: ...Jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma... A sam wiesz jak u nas jest z dostępem do części itd ale tak jak mówisz w 1-1 jest troszku na boku i schowany ;).

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Żeby nie było kolorowo to powiem, że fatalny. Zupełnie nie wiem poco tyle pracy w niego włożyłeś i z jakiego powodu tyle dbałości o detale. Szkoda gadać jest zbyt realny. Jak go będziesz wyrzucał to ja ostatecznie mogę go przygarnąć, ale tylko po to, żeby poprawić błędy. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
No to powiem, że poszedłeś grubo... :cool: Model wykonany z najdrobniejszymi szczegółami. Pięknie zrobione są kłonice. Natomiast trochę nie podobają mi się te bale drewna. Jakieś takie zbyt plastikowe.