• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe-Robert

Reakcje
11.429 67 1
Trzeba przyznać że kapitalne malowanie ma ten model , zresztą kapitalnie też wykonany . Piękne pomalowany ciągnik z wieloma fajnymi dodatkami . Naczepa ma wielki plus za pomalowane klamry .

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.019 158 2
Ciekawa kolorystyka, chociaż wydaje mi się, że model lepiej wyglądałby bez grafiki (aerografu) oczywiście domyślam się, że tak wygląda 1:1.

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Mam tego Schuberta również w swojej kolekcji i muszę powiedzieć,że jak dla mnie,to najładniejszy ze wszystkich Schubertów jakie wypuściła Herpa dotychczas,wliczając w to tego najnowszego ,co ma się pokazać już wkrótce :)
Gratuluję jego posiadania,bo jest on już bardzo trudno dostępny,a na aukcjach potrafi osiągać bardzo wysokie kwoty.

OP
OP
robrob
Reakcje
0 0 0
Ciekawa kolorystyka, chociaż wydaje mi się, że model lepiej wyglądałby bez grafiki (aerografu) oczywiście domyślam się, że tak wygląda 1:1.
Michał, model herpy ma grafikę jak 1:1
Osobiście podoba mi się ta grafika i jest to dla mnie jeden z najlepszych modeli.:cool:
[DOUBLEPOST=1444369297,1444367889][/DOUBLEPOST]
Mam tego Schuberta również w swojej kolekcji i muszę powiedzieć,że jak dla mnie,to najładniejszy ze wszystkich Schubertów jakie wypuściła Herpa dotychczas,wliczając w to tego najnowszego ,co ma się pokazać już wkrótce :)
Gratuluję jego posiadania,bo jest on już bardzo trudno dostępny,a na aukcjach potrafi osiągać bardzo wysokie kwoty.
Jak trafiłem na forum to akurat Twoja kolekcja była na pierwszej stronie, no i sobie pomyślałem :eek: o cholera! same perełki. Pogratulować zbiorów :)
Najnowszy Schubert już zamówiony ;)

pozdrowienia.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Ciekawy zestaw. Rzeczywiście, tak jak Bartek powiedział, te czarne felgi dodają mu uroku.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Riecki są osobliwe dzięki tym czarnym felgom i niebieskim barwom. Mnie osobiście zaczął ostatnio męczyć Antos hakowiec, niestety już ciężko go dorwać.