• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe-Robert

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Ciągnik jest śliczny naczepa już mniej mi się podoba ale razem tworzą udana parę na 5+ gratuluje nabytku (y).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Bardzo fajny zestaw i bardzo dokładnie zrobiony. Podoba się.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Ostatnim czasem herpie bardzo ładnie te scanie wychodzą . Sporo ukazało się już modeli które ma ciekawe szczegóły i malowanie atrapy . Z tego składu zdecydowanie ciągnik wysuwa się na prowadzenie .

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.019 158 2
Model bardzo fajny i znany, brakuje tylko zdjęcia podwozia...taka moja mała złośliwosc na koniec dnia... nie bierz tego do Siebie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Stara dobra robota Herpy. Model znany i lubiany. Też posiadam i jestem bardzo zadowolony. Jakby z taką ilością detali wypuszczali każdy model, to byłbym bardzo zadowolony.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Model na wypasie jak to swego czasu było w Rico. Ale nie wiem czemu ten model pasowało by teraz trochę styrać, żeby chromy już nie błyszczały się jak w latach świetności i podciąc pod jeszcze bardziej spracowaną wanne. Niestety taki los spotkał te naprawdę ciekawe samochody w Polsce. No i ja osobiście nie jestem zwolennikiem takich okolicznościowych naczep. Bardziej by mi pasowała zwykła biała firana z napisem Rico. Ale to takie moje marudzenie tylko :D Ogólnie gratuluje modelu bo nie jest łatwy do zdobycia ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Model na wypasie jak to swego czasu było w Rico. Ale nie wiem czemu ten model pasowało by teraz trochę styrać, żeby chromy już nie błyszczały się jak w latach świetności i podciąc pod jeszcze bardziej spracowaną wanne. Niestety taki los spotkał te naprawdę ciekawe samochody w Polsce. No i ja osobiście nie jestem zwolennikiem takich okolicznościowych naczep. Bardziej by mi pasowała zwykła biała firana z napisem Rico. Ale to takie moje marudzenie tylko :D Ogólnie gratuluje modelu bo nie jest łatwy do zdobycia ;)
Co do styrania to ta scania chwilę tak jeździła , ale już w tamtym roku odzyskała swój blask i dalej wygląda jak nowa .

OP
OP
robrob
Reakcje
0 0 0

no właśnie też bym wolał naczepę z białą firaną.