• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Obydwa modele świetne, z naciskiem na premiumkę. Świetnie ja wykonałeś, podoba mi się dbałość o takie detale jak charakterystyczne dla schmita chlapacze. Ale znowu przyczepię się do zapięć promowych. :p Powinny być nieco niżej, tak żeby opierały się o belkę, ale to drobny szczegół. ;) I wywaliłbym nadkola z ciągnika, bo w medze to one raczej długo nie wytrzymają. Można by je zamontować na tylnej ścianie kabiny, tak jak się to zazwyczaj robi. Esersa bym chętnie przygarnął.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Obydwa modele świetne, z naciskiem na premiumkę. Świetnie ja wykonałeś, podoba mi się dbałość o takie detale jak charakterystyczne dla schmita chlapacze. Ale znowu przyczepię się do zapięć promowych. :p Powinny być nieco niżej, tak żeby opierały się o belkę, ale to drobny szczegół. ;) I wywaliłbym nadkola z ciągnika, bo w medze to one raczej długo nie wytrzymają. Można by je zamontować na tylnej ścianie kabiny, tak jak się to zazwyczaj robi. Esersa bym chętnie przygarnął.
Z tymi nadkolami to nie pomyślałem, ale nic straconego pewnie jeszcze nie jedna mega przede mną.:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.288 387 20
Man w barwach Essersa bardzo fajny. Chyba trzeba będzie takiego poszukać, bo takiego nie mam. To herpowski produkt?
Zestaw z Renatką piękny. Mnóstwo szczegółów dodaje mu uroku. Podoba mi się.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
dzisiaj trochę Betz-ów.
Model z pokazaniem którego Broda mnie wyprzedził(trzeba będzie mu poprzebijać opony za to:D)

DSC08947.JPG

no i model na który sobie trochę wymarzyłem:)

DSC08987.JPG
DSC08973.JPG
DSC08968.JPG

i aż wstyd się przyznać mój dopiero pierwszy bunkier:niepewny: ale za to genialnie wykonany wydaje mi się, że przez Irokeza
DSC08972.JPG
DSC08978.JPG
DSC08959.JPG

Pozdrawiam

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Płakał i płakał a pokazał jeszcze ładniejsze :ROFL::ROFL::ROFL:
Nowe Volvo jest niebezpiecznie zajebiste, bunkier to klasyka , a Dafa mam więc zazdroszczę tylko dwóch.:D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Od bunkra już z daleka czuć klasyką :D Świetnie zrobiony model . Co do dafa to podoba mi się , całe szczęście że do mnie też taki leci ;) Natomiast volva nowego to CI zazdroszczę . Bardzo mi się on podoba .

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Volvo jak i Daf są znakomite, bardzo mi się podobają. Szkoda tylko, że Herpa nie pokusiła się o zrobienie zbiorników specjalnie do wersji low-deck bo takie ogromne "kotły" w ogóle nie przemawiają co mnie.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Genialnie wygląda to Volvo na glebie. Szoruj wahaczem a nie jak p... dokładka :p jedynie ten dół tyłu naczepy dziwnie wygląda, przez wystające boczne osłony. Na komentowanie bunkra jestem za młody :p Ale bardziej teraz czekam na ta genialna biała Scanie w tle. Ehhh i szkoda że ta firma zmieniła malowanie. Poprzednie było dużo bardziej atrakcyjne.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Volvo jak i Daf są znakomite, bardzo mi się podobają. Szkoda tylko, że Herpa nie pokusiła się o zrobienie zbiorników specjalnie do wersji low-deck bo takie ogromne "kotły" w ogóle nie przemawiają co mnie.
Michał.... kto jak kto ale ty byś sobie nie dał rady żeby zrobić mniejsze zbiorniki? :D

A co do prezentacji to super modele, najbardziej mi się podoba nowe volvo i to starsze także a daf też niczego sobie :)