• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Volvo jest piękne i nawet te za duże zbiorniki tak się tu nie rzucają, jak w poprzednim modelu z firanką. (y)Aż dostałem smaka na nie, ale postawiłem sobie przynajmniej tymczasowo bana na Betzy. :p

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.287 387 20
Piękne modele pokazujesz. Znów mi serduszko zabiło do Willi Betza. Najfajniej wygląda nowe Volvo. Pięknie mu w tych barwach. Ale serce bije szybciej jak widzę bunkra w tych barwach. Jakbyś chciał się go pozbyć, to ja jestem chętny.:)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Piękne modele pokazujesz. Znów mi serduszko zabiło do Willi Betza. Najfajniej wygląda nowe Volvo. Pięknie mu w tych barwach. Ale serce bije szybciej jak widzę bunkra w tych barwach. Jakbyś chciał się go pozbyć, to ja jestem chętny.:)
Sorry Maćku ale raz, że dopiero co go kupiłem, a dwa cholernie mi się podoba.:)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Witam,
dzisiaj trochę Betz-ów.
Model z pokazaniem którego Broda mnie wyprzedził(trzeba będzie mu poprzebijać opony za to:D)

Zobacz załącznik 246962
no i model na który sobie trochę wymarzyłem:)

Zobacz załącznik 246967 Zobacz załącznik 246965 Zobacz załącznik 246963
i aż wstyd się przyznać mój dopiero pierwszy bunkier:niepewny: ale za to genialnie wykonany wydaje mi się, że przez Irokeza
Zobacz załącznik 246964 Zobacz załącznik 246966 Zobacz załącznik 246969
Pozdrawiam
A to u Brodatego normalne, że musi być pierwszy :devil:

A odnośnie modeli to jak zawsze rewelka.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Ładnie wyszło, ja bym tylko jeszcze obniżył delikatnie katalizator bo jest za wysoko. Weź może podczep pod DFDS'a od Premiumki, może powstać całkiem fajny zestaw. :D(y)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Ładnie wyszło, ja bym tylko jeszcze obniżył delikatnie katalizator bo jest za wysoko. Weź może podczep pod DFDS'a od Premiumki, może powstać całkiem fajny zestaw. :D(y)
Masz racje co do tego katalizatora, muszę go poprawić, a co do naczepy to zrobię jej promówkę tylko z czasem kicha bo dobrze człowiek do domu nie zjechał to znowu musi do budy wsiadać.:mad:

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Fajny pomysł na model, wygląda świetnie ale nie podobają mi się te halogeny i chyba kalki na naczepie położyłeś odwrotnie bo logo powinno być przed napisem. :/
Kalki niestety to już jest błąd gościa co je zrobił.(n) Zastanawiałem się czy jej nie przeciąć i nie przełożyć tego loga ale to by się już odznaczało i dla tego zostawiłem tak jak jest.