• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - lyntog

OP
OP
Lyntog

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.054 6 2
zyczenia.jpg

Na zakończenie roku taka fotka ode mnie :) Dla mnie był to bardzo twórczy rok, jeśli chodzi o powiększanie zbiorów, czego i Wam wszystkim życzę na przyszły rok! :D

MAN-y na tym zdjęciu to: M90, F2000 8x4, F2000 Evo 6x6 (przyjechał dzisiaj), TGA LX, TGX XXL 8x4 SLT oraz TGX LX 6x2.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Ciekawy zestaw zrobiłeś. Trzyosiowy ciągnik idealnie pasuje do dwuosiowej wanny. Teraz uzbroić zestaw w oznaczenia i w drogę.

OP
OP
Lyntog

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.054 6 2
Ja kiedyś widziałem na żywo wannę razem ze Scanią TL bez wiatrochronów, stąd inspiracja :) Poza tym nie znalazłem niskiej kabiny w kolorze białym. A kabina TL wygląda na tym podwoziu dość majestatycznie :D

Kolejne modele to mała rodzina MAN-ów :) Jest też jeden austriacki brat:

IMG_5558.jpg

IMG_5572.jpg

IMG_5573.jpg

IMG_5574.jpg

Przy okazji zapraszam też do tematu z pojazdami specjalistycznymi, gdzie też chcę powrzucać trochę fotek ;)

http://forum.modelarstwo.info/threads/pojazdy-specjalne-lyntog.45033/

OP
OP
Lyntog

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.054 6 2
Pora na coś wojskowego - Mercedes NG z serii Herpa Military :) Co ciekawe kilka tygodni temu na drodze w okolicach Milicza widziałem na żywo podobnego, jeśli nie identycznego Mercedesa, także wojskowego :)

ng_military.jpg

ng_military_2.jpg