• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - lyntog

OP
OP
Lyntog

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.054 6 2
Prezentuje się ładnie, ale do przednich lamp to mogli się przyłożyć.
Te reflektory moim zdaniem wyglądają o niebo lepiej niż w modelu AWM, może po prostu na zdjęciu tak wyszło :)

Bardzo fajnie prezentuje się ten Actros w wersji low(y)no i ten kolor zestawu super:)pierwszy raz widzę model w takim kolorze.
Jeszcze nie widziałem takiej reklamówki. Całkiem przyjemny model dzięki swojej prostocie, sam kolor przyciąga uwagę.
Też mi się ten kolorek spodobał od razu :)

Tymczasem kolejny Actros, tym razem solówka z kabiną LH:

IMG_5259.jpg
IMG_5260.jpg

Zastanawiam się, czy ta tylna belka w przyczepie jest oryginalna bo trochę mi tu nie pasuje :) Ale takiego już kupiłem, a na razie nie mam innej, żeby podmienić.

RIT8-4

Znany użytkownik
Reakcje
558 3 1
Model tak na 3+ tak nie za bardzo mi się podoba, byłby ładniejszy w barwach Coca Cola.
Actros MP1, to już klasyk i mam do niego sentyment .
Dokładniej rzecz ujmując to zestaw , bo solówka to bez przyczepy.;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Pepsi bardzo fajne i trzeba przyznać że jak się na niego patrzy to aż smak się na ten napój robi . Co do tego błękitnego mercedesa to trzeba przyznać że świetnie się prezentuje .