• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - lyntog

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Obi dosyć niespotykany, z ładunkiem wygląda jeszcze lepiej. DHL to świetny przykład na to, że 25 - metrowiec w wykonaniu Herpy nie musi mieć tony dodatków tunongowych i malunków, żeby wyglądać ciekawie. Takie proste nawet lepiej im wychodzą.

OP
OP
Lyntog

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.054 6 2
Jak pewnie zdążyliście zauważyć bardzo lubię różnego rodzaju zabytki :) Niedawno trafił do mnie taki fajny MAN F8 Herpy:

f8_1.jpg

f8_2.jpg

Model dostał skrętne koła, z którymi prezentuje się naprawdę świetnie (w ogóle te starsze modele są dużo lepiej przystosowane do założenia tego mechanizmu niż nowe). Z F8-mek szukam jeszcze strażackiego z krótką kabiną oraz solówki z zabudową cysterną :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Piękny klasyk, tylko golas, w ciężarowych z "tamtych" lat bardzo mi się podobają kabiny w dwóch kolorach, i na takiego mana właśnie poluję.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.998 387 20
Man F8 jest naprawdę świetnie zrobiony. Podoba mi się. Muszę i ja zainwestować w kilka takich... :)

OP
OP
Lyntog

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.054 6 2
Dzisiaj aż dwie nowości :D Jedną z nich jest najnowszy model Scanii, pierwszy mój wóz z tej generacji tego modelu i zarazem pierwszy w kolekcji z windą ;)

Schowek01.jpg
Schowek02.jpg

Bardzo fajny sposób prezentacji, niby jedna lampa i drzewko w tle, kilka naczep ustawionych tyłem, i już się ma wrażenie
że się znajdujemy na placu parkingowym.
Bo to jest plac parkingowy mojej zajezdni :D To właśnie jest druga nowość - ostatnimi czasu znów trochę zaczęło się dziać na mojej bazie i między innymi wczoraj widoczna hala próbnie stanęła na swoim miejscu :) Tak więc w końcu jest opcja zrobić zdjęcie z jakiegoś innego miejsca.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.998 387 20
Świetnie wygląda taka mała ciężarówka. Ruchoma winda to bardzo ciekawy dodatek. A i pomalowane światła oraz oznaczenia dodają smaczku.