• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - jestrabh

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Faktycznie druga tylna oś wleczona miała koła pojedyncze ale stałe, ale skoro w modelu zostały tak zrobione to zgodzicie się ze mną, że szkoda by było tego nie pokazać:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.032 387 20
Fajna taka pognieciona plandeka. Może rzeczywiście, jakby ją przymatowić i lekko ubrudzić logo PKS, to byłoby lepiej. :) Ale model zacny i podoba mi się.

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Fajny taki zmęczony , no może jak dla mnie za bardzo się błyszczy plandeka , ale czepiać się nie będę :)
Fajna taka pognieciona plandeka. Może rzeczywiście, jakby ją przymatowić i lekko ubrudzić logo PKS, to byłoby lepiej. :) Ale model zacny i podoba mi się.
Mam w planie to zrobić jak będę coś robił aero, to z lekka go kurzem pociągnę.Tylko jest jedno pytanie zasadnicze, na które dziś trudno dać odpowiedź. Kiedy to nastąpi?;)

B

bobby74

Gość
Pamiętam takie Stary z dzieciństwa - służyły do przewozu wszystkiego :) ludzi na wykopki, mebli podczas przeprowadzki, materiałów budowlanych zawijanych z państwowych budów na prywatne altanki i maszyn rolniczych też, choć traktora na pace nie pamiętam ;) na PGR-ach jak mieli wysłać traktor do sąsiedniej wioski to jechał dumnie asfaltem :ROFL:
A model śliczny!

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.032 387 20
Star wygląda naprawdę fajnie. Podmalowania, blachy fototrawione, koła... To wszystko tworzy świetny wygląd modelu. A i Zetor wygląda bardzo realistycznie.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
jelonek 3ośka bardzo mi sie podoba tylko ta podwieszana..... ja bym ją obniżył ;) Star z trajkotkiem rewelacja(y)

Foto998

Aktywny użytkownik
Reakcje
106 0 0
Przymierzam się do zakupu Stara w strażackich barwach, choć zapewne nie będzie tak efektownie wykonany jak ten powyżej. Gratuluje nabytku, będzie on dla mnie wzorcem do ewentualnych zmian jakie będę chciał wprowadzić w strażackim (oczywiście po jego zakupie :p )