• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - jestrabh

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.032 387 20
Pięknie pokazany model. Waloryzacja pierwsza klasa, a i otoczenie świetne. Scenka z naprawą bardzo fajna. Widać, że jednak czasami przydaje się podnoszona kabina. ;) :podstepny:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.032 387 20
Ciekawy zestaw. Jedno co mi tu nie pasuje to rodzaj brudzenia. Brakuje go na kołach. Jak dla mnie to za czyste do takich brudnych boków. To samo dotyczy ładowarki.

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Ciekawy zestaw. Jedno co mi tu nie pasuje to rodzaj brudzenia. Brakuje go na kołach. Jak dla mnie to za czyste do takich brudnych boków. To samo dotyczy ładowarki.
No i musiał to wypatrzyć;) Masz rację, że to nie dokończone, ale teraz na to nie będę miał czasu, a jak to pochowam to nie wiem kiedy to znowu wyciągnę.Dlatego wolałem to obfocić i pokazać.:)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Podoba mi się, że przechowujesz modele w pełni wyposażone w lusterka i upiększone detalami - od razu wyglądają znacznie lepiej. Podoba mi się Magnum AE z poprzedniej strony. Zapraszam do siebie.

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.032 387 20
Ciekawy Jelczyk. Oś, osią, ale co on taki powygiany? I plandeka i belka tylna jakoś tak dziwnie powyginane. Dużym plusem jest zwinięty tył plandeki.