• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe ASTRO

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.334 301 15
Fajny jest tylko dałbym mu kroplę żywicy w oczodoły reflektorów :) Swoją drogą ciekawe czy Społem miało auto w takiej zabudowie ?
W oczodołach jest clearfix. Ale chyba pójdę za twoją radą, bo nie podoba mi się ta opcja.
Co do społem - pojęcia nie mam. Ojciec który był wiceprezesem twierdzi, że w latach 60-tych i 70-tych różne dziwolągi widział, zwłaszcza w małych miastach. Więc jest szansa że i taki jeździł :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.068 388 20
Świetnie wygląda ten Lublin. Podoba mi się to wykonanie.
Clearfix jest zbyt przezroczysty do świateł i nie widać go wcale. Pomalowałbym chromowym markerem wnętrza reflektorów i tak jak Marcin napisał, żywica w światła.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.939 5 0
Kolejny bardzo ciekawa 51-ka w naszej skali. Jak by nie wątpliwości Kolegów, byłbym święcie przekonany, że takie jeździły... :ROFL::ROFL::ROFL: Zdjęcia bardzo klimatyczne...:)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.939 5 0
Piękne masz te brzydale... :ROFL::ROFL::ROFL: Fajniejszy chyba ten z dwuośką. Do szczęścia jak dla mnie brakuje mi przy tego typu modelach tablic rejestracyjnych. :) Oczywiście UAZy to świetny dodatek do prezentacji większego kolegi.