• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciężarówki w skali 1:43

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.689 387 20
Fajne porównanie, tylko porównaj jeszcze cenę... Ile większych można kupić za cenę mniejszego?
Jeżeli model w skali 1:87 będzie kosztował tyle co ten w skali 1:43, to zdecydowana większość nie kupi większego z błędami... ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.689 387 20
Od wczoraj w sprzedaży kolejny model gazetkowy. Tym razem Skoda Liaz 706 RTHP 25 CAS, czyli samochód strażacki. Wyszedł w barwach i konfiguracji czechosłowackiej. U mnie pozostaje na razie nierozpakowany i czeka na decyzję czy zostanie, czy pójdzie np na wymianę na inny model. Jak ktoś z Was ma zdjęcie modelu to poproszę o wklejenie w tym temacie. :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.689 387 20
22 listopada wydano kolejny model. Dystrybucja w tym przypadku typowa dla hitu sprzedażowego, czyli brak w kioskach i salonikach, za to na słynnym portalu aukcyjnym mnóstwo ofert po komercyjnych cenach...
Udało mi się kupić, ale nie rozpakowałem. Może być potrzebny do wymiany na naczepę do przewozu samochodów, która ma być jako model dodatkowy dla prenumeratorów.
Fotki nie wklejam, bo w blistrze nie wygląda to dobrze. Jak ktoś ma fotkę modelu to proszę o wklejenie.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.689 387 20
No i mamy kolejny model z okresu PRL-u. Tym razem z lat pięćdziesiątych ubiegłego wieku.
Model samochodu czechosłowackiej produkcji - Skoda 70R

Skoda 706 R 006.jpeg

Pozostałe zdjęcia w moim temacie KLIK.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Ze świata modeli pojazdów ciężarowych i autobusów 46