• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Widzę, że strasznie wam się nie podoba naczepa to jutro ją podepnę pod coś co będzie pasowało.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
...i na dioramę go bo Twój parapet to już znamy.:D;)
Parapet ?? :podstepny: Myślałem że to kafelki od wejścia do salonu z ogrodu :LOL: i Kolega Michał po imprezie więc przez przypadek zobaczył że model zaparkowany jak się czołgał do pomieszczenia :D... Man bardzo fajny wiadomo gabarycik, naczepa też mi się podoba ale to nie ten zestaw :p.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Dzięki za komentarze, widzę, że w tej konfiguracji podoba wam się bardziej niż z naczepą fabryczną/reklamową.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Parapet ?? :podstepny: Myślałem że to kafelki od wejścia do salonu z ogrodu :LOL: i Kolega Michał po imprezie więc przez przypadek zobaczył że model zaparkowany jak się czołgał do pomieszczenia :D... Man bardzo fajny wiadomo gabarycik, naczepa też mi się podoba ale to nie ten zestaw :p.
To jakieś pomówienia... nie wiem oczy mówisz... :devil:

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jejku, zajefajny model! :eek:
Dużo uroku według mnie dodaje chromowany kangur. Takie dodatki zawsze mnie ujmują. Bardzo ciekawy zestaw!
Widzę, że ostatnio jakaś nowa moda na różową flotę ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Konfiguracja bardzo fajna ale kolor wręcz syfiasto-austyjacko-gejoski , Panowie różowy jest dobry dla 12 letniej dziewczynki a nie dla facetów i nie dla ciężarówek.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Panowie ...moment... to nie jest różowy a fioletowy kolor.. moja żona powiedziała, że to kolor wręcz wrzosowy...