• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Oj Kolego tym "potworem" to mnie zszokowałeś - jest SUPER.
Jak będziesz chciał się go pozbyć to jestem pierwszy.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.286 387 20
Ciągnik bardzo fajny, ale ta naczepa jakoś do niego mi nie pasuje. Lepiej wyglądałby z jakąś niskopodwoziówką i dużym ładunkiem.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
MAN rzeczywiście sam w sobie jest fajny, ale naczepa już mniej. A nie zapominajcie, że to model okolicznościowy z okazji 30 lecie firmy Herpa.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Trzeba zauważyć że to typowa reklamówka a jak sama nazwa mówi, musi reklamować i przyciągać swoim oryginalnym wyglądem nawet tych co się nie znają na transporcie. Mnie mimo że gabaryty to raczej nie moja bajka to ciągnik bardzo się podoba, no może pomijając chromowane zbiorniki które strasznie sztucznie wyglądają. A co do naczepy... tak jak wspomniałem typowa reklamówka. Ale! Jest tylna belka pomalowana, znów nikt nie zauważył! :D

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Był zakaz pisania o gołych belkach. Na pewno przed 23 :p. Ale tutaj widać ubraną, pięknie wymalowaną belk więc czemu by nie pisać :D

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2
Z Herpą właśnie tak jest. Ciągniki robi rewelacyjne a naczepy... no z tym bywa różnie.