• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.286 387 20
Świetny zestaw. Model wykonany bardzo fajnie. Naczepa bardzo ciekawa. Tylne lampy..., napinacze firanki... Podoba się.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
No albo wrzosowe modele, różowe albo w pieski i kotki , mam dość :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:

A na poważnie fajny Maniek , całość typowo reklamowa (y)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.097 158 2

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Model jak model, mi tam się podoba, ja tam bym go pomalował i udawał, że jest super :ROFL:
Nie no, fajnie się prezentuje, jak Ci się znudzi to Ferriś kupi :gwizd:

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Pewnie tym wpisem się narażę, ale akurat Iława ma byc w tym roku :) Szkoda tylko, że każdy narzeka że mało wystaw w ciągu roku a na Trybunały w Piotrkowie tez chętnych nie było. No ale nic nie zrobisz :)

I żeby nie było że nie napisze nic o modelu to dla mnie to typowa reklamówka. Ciągnik nadał by sie jeszcze na przróbkę, ale tych naczep kompletnie nie trawie.