• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
"Marmurek" Polaka moim zdanie warty posiadania,jeżeli chodzi o mietka z drugiej prezentacji to: strona od kierowcy OK ale druga to jak reklamówka:niepewny:
Bo to jest reklamówka tylko na bardzo dobrej bazie na modelu a nie na chińskiej zabawce.
Panowie Lotos to też reklamówka tak dla przypomnienia jak również Polak w Marmurku.
Wszystkie te modele były stworzone w przede wszystkim w celach reklamowych i dla podniesienia prestiżu firm które je zamawiały a dopiero na końcu jesteśmy my kolekcjonerzy.:):):)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Bo to jest reklamówka tylko na bardzo dobrej bazie na modelu a nie na chińskiej zabawce.
Panowie Lotos to też reklamówka tak dla przypomnienia jak również Polak w Marmurku.
Wszystkie te modele były stworzone w przede wszystkim w celach reklamowych i dla podniesienia prestiżu firm które je zamawiały a dopiero na końcu jesteśmy my kolekcjonerzy.:):):)
To samo dotyczy dobrze znanego modelu MB Mostva.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
I zaraz się okaże, że 30% modeli, które nie były w sprzedaży to reklamówki.
Dla firmy spedycyjnej to świetna reklama. Sam doskonale wiem jak to jest w przypadku modeli TNT, niektórych modeli nigdy nie było w sprzedaży a są na rynku wtórnym.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
I zaraz się okaże, że 30% modeli, które nie były w sprzedaży to reklamówki.
Dla firmy spedycyjnej to świetna reklama. Sam doskonale wiem jak to jest w przypadku modeli TNT, niektórych modeli nigdy nie było w sprzedaży a są na rynku wtórnym.
Dokładnie tak jak mówisz nie wiem czy 30% ale sporo to reklamówki i nie widzę w tym nic złego.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Mi też się ten daf podoba ze względu na malowanie i ciekawą kabinę . Co do poprzednio pokazywanego actrosa to jest to jeden z niewielu modeli tzw. piwnych który mi się spodobał .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
Trochę jest zestawów i solówek w tym malowaniu ale to najczęściej bardzo stare ciężarówki, Daf wygląda bardzo fajnie a do niego pasuje Twoja polówka z przerośniętym kogutem.:D

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Tak się składa że mam taki sam model na sprzedaż (nówka sztuka w pudełku :D ) jest bardzo fajny i nosiłem się z zamiarem przerobienia go na ,,Nagel-a,, ale jakoś ostygłem :gwizd:.Twój dobrze się prezentuje (y).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Daf rzeczywiście fajnie wygląda w tym niebieskim kolorku. Chyba nie ma zbyt wielu modeli w tych barwach, więc tym bardziej wart posiadania.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Wow! To widzę, że MeMo Ci się trafiło. Bardzo fajny ciągnik. No i kapitalnie zrobiony.