• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
To i Rico u Ciebie zagościło. Fajny ten model. Podoba się, choć nie ukrywam, że najbardziej z tej spedycji podoba mi się Scania.

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie wiem jak to się stało ale nie mam żadnego RICO u siebie ale coraz bardziej zaczynam się przymierzać do zakupu jakiegoś modelu .Starszy ale zawsze ciekawy Daf

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Robiłem do zakupu tego modelu chyba 5 podejść bo to polonik ale jakoś nigdy nic z tego nie wyszło.
I raczej się do niego nie przekonam ale o gustach się nie dyskutuje a tobie Michciu gratuluje odwagi w zakupie ;).

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Robiłem do zakupu tego modelu chyba 5 podejść bo to polonik ale jakoś nigdy nic z tego nie wyszło.
I raczej się do niego nie przekonam ale o gustach się nie dyskutuje a tobie Michciu gratuluje odwagi w zakupie ;).
Marmurek wygląda jak wygląda... to było chyba widzimisię właścicieli firmy... powstał oryginalny zestaw. Ja bym usunął to co się dzieje na tylnej części zestawu.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Marmurkowe malowanie bardzo fajnie wyglądało w realu. Tu też niczego sobie. Mam też taki model i jestem zadowolony. Szkoda tylko, że jak Herpa zrobi jakiś model to firma znika z naszych dróg. Fatum jakieś czy coś...:devil:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
A potem się dziwimy że nie ma Polskich modeli . Co zrobią to firma bankrutuje . Broda się wziął za Policje , ciekawe czy tez zbankrutują ?:ROFL: Model bardzo fajny . Bardzo oryginalne malowanie które również bardzo go na drodze wyróżniało . Ciekawe gdzie go odsprzedali ?

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
To malowanie jakoś nigdy mi się specjalnie nie podobało, aczkolwiek rzuca się w oczy. A co do samego przewoźnika to na "bajeranckie" auta mieli kasę gorzej już było z wypłatami dla kierowców(n)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
"Marmurek" Polaka moim zdanie warty posiadania,jeżeli chodzi o mietka z drugiej prezentacji to: strona od kierowcy OK ale druga to jak reklamówka:niepewny: