• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.278 387 20
Świetny model. Najlepsza z tego zestawu jest cysterna. Pięknie zrobiona. Jeszcze zmienić tylną belkę, lub ją podmalować i będzie tak jak powinno być.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.278 387 20
Bardzo fajnie wygląda ten Manik z naczepą TNT. Blachy i oznaczenia dodają mu realizmu. Podoba się. (y)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Ten model Mana w barwach TNT bardzo mi się podoba :)jak dużą kolekcję w tych barwach już posiadasz?
Modeli TNT (zestawów, solówek i busów) mam ponad 100 sztuk.

Szkoda tylko że ten zderzak trochę wyblakł , a takto bardzo fajny model wyszedł .
MAN to składak, zderzak jest od innego modelu, bo ten w tym modelu był uszkodzony. A to, że jest w innym odcieniu to celowe. Podwykonawca ze styranym życiem MANem.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Fajne torpedy. W przypadku drugiej pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl to Intra. Ciekawie wyglądałaby pod silosem od któregoś z Dafów.

Ostatnio edytowane: