• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.597 67 1
Freund elegancki pasował by mi do mojego dafa , nawet taką samą naczepe ma . Scanie z tank-kontenerami fajnie . Czerwona topline taki typowy prywaciarz , fajnie że ma zbiornik w kolorze . Niebieska na równi z czerwoną . Macarena , znaczy marenzana podoba mi się to połączenie kolorów i tu rodzi się pytanie czy te scanie mają ruchomą dachową owiewkę bo niebieska ma wysoko , a marenzana złożoną . Fischinger miodzio , muszę jeszcze cysterke dokompletować . Piotrek nie martw się jestem bardzo zadowolony z tego modelu od Ciebie .:D

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.056 158 2
Freund elegancki pasował by mi do mojego dafa , nawet taką samą naczepe ma . Scanie z tank-kontenerami fajnie . Czerwona topline taki typowy prywaciarz , fajnie że ma zbiornik w kolorze . Niebieska na równi z czerwoną . Macarena , znaczy marenzana podoba mi się to połączenie kolorów i tu rodzi się pytanie czy te scanie mają ruchomą dachową owiewkę bo niebieska ma wysoko , a marenzana złożoną . Fischinger miodzio , muszę jeszcze cysterke dokompletować . Piotrek nie martw się jestem bardzo zadowolony z tego modelu od Ciebie .:D
No to rozwiązała się kolejna zagadka, kto ma Irokezową Scanię.

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Dzięki Broda za jeden komentarz.
No wlaśnie ja też zauważam, że jakoś malo ostatnio jest aktywnych użytkowników a dokladniej użytkowników komentujących kolekcje innych kolegów... A komentarze i opinie uzytkowników to jest "motor" napędzający to forum. Koledzy poswięćmy chwilkę na napisanie kilku slów komentarza... to przecież tylko chwila a motywacji daje ogrom. :)

Co do modeli to w przeciwieństwie do Irokeza "Marenzana" bardzo mi się podoba i to ona jest moim faworytem tej prezentacji.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
No wlaśnie ja też zauważam, że jakoś malo ostatnio jest aktywnych użytkowników a dokladniej użytkowników komentujących kolekcje innych kolegów... A komentarze i opinie uzytkowników to jest "motor" napędzający to forum. Koledzy poswięćmy chwilkę na napisanie kilku slów komentarza... to przecież tylko chwila a motywacji daje ogrom. :)

Co do modeli to w przeciwieństwie do Irokeza "Marenzana" bardzo mi się podoba i to ona jest moim faworytem tej prezentacji.
Popieram bez komentarzy nasze działania na forum nie mają sensu i nie chodzi tu o słodzenie i pochwały tylko o opinie, sama opcja doceniam to to fajna sprawa ale trochę mało by forum kwitło.;)

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Nie ma co się oszukiwać Twoje nowe nabytki rewelacyjne. Chwilę tu nie zaglądałem i widzę że trochę się pozmieniało. Na szczęście coś z tego zagości w mojej stajni.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Ta prezentacja bardzo mnie ucieszyła ostatnio gabaryty to moja gorączka;)
Oba są świetne mam tego nowszego.;)
Michał Twoja kolekcja jest bardzo różnorodna i ciekawa i co chwila mnie zaskakujesz.(y)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.056 158 2
Ta prezentacja bardzo mnie ucieszyła ostatnio gabaryty to moja gorączka;)
Oba są świetne mam tego nowszego.;)
Michał Twoja kolekcja jest bardzo różnorodna i ciekawa i co chwila mnie zaskakujesz.(y)
Jeszcze Ciebie zaskoczę... ;-)
Odnośnie mojej kolekcji to jest zróżnicowana, mam swoich faworytów, ale też zbieram, kolekcjonuję to co mi się w danym momencie podoba.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Ten Maniek mi jakoś nie leży , owszem widywałem w 1-1 takie zestawy ale miały całkiem inne wózki w naczepach i służyły do transportu małych transformatorów.
Model ciekawy mimo wszystko i warto go mieć w kolekcji.(y)

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Iveco TNT mi się podoba fajny zestaw i dużo szczegółów. Tych Scanii T to Michał nazbierałeś trochę teraz musisz dołożyć jakieś naczepy do nich ;).

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wreszcie coś dla mnie!:ROFL:
Hauberki powaliły na kolana. Zawsze podobały mi się ich noski.
Jest na co popatrzeć. Ciężko wybrać faworytkę ale myślę ,iż ostatnia najlepiej się prezentuje.
Ciekawie wygląda z gryfem. Szkoda ,że nie ma grupowego zdjęcia dla porównania ale to drobiazg.
Mam pytanko, czy na niebieskich bliźniaczkach jest położony lakier metaliczny czy może mnie wzrok zawodzi? :eek:

Bardzo fajna prezentacja!
Pozdrawiam!

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Z hauberek najfajniejsza ta grafitowa. Fajna fotka jak dwie się całują :D i nawet różne moce mają :) Bardzo fajna pod kolekcja.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.056 158 2
Wreszcie coś dla mnie!:ROFL:
Hauberki powaliły na kolana. Zawsze podobały mi się ich noski.
Jest na co popatrzeć. Ciężko wybrać faworytkę ale myślę ,iż ostatnia najlepiej się prezentuje.
Ciekawie wygląda z gryfem. Szkoda ,że nie ma grupowego zdjęcia dla porównania ale to drobiazg.
Mam pytanko, czy na niebieskich bliźniaczkach jest położony lakier metaliczny czy może mnie wzrok zawodzi? :eek:

Bardzo fajna prezentacja!
Pozdrawiam!
To jest lakier metalik, położony fabrycznie.

Iveco TNT mi się podoba fajny zestaw i dużo szczegółów. Tych Scanii T to Michał nazbierałeś trochę teraz musisz dołożyć jakieś naczepy do nich ;).

Jak się trafią jakieś fajne naczepy, to pewnie któregoś dnia zostaną podpięte pod te ciągniki.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Świetna prezentacja bardzo lubię hauberki tylko jeszcze lepsze są 3 osiowe, wszystkie fajne tylko ta żółta mi nie pasi do końca.;)