• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.056 158 2
Mercedesy fajne , SK to mój ulubiony model ze stajni mercedesa . Panie Michał taki stary modelarz , znaczy z doświadczeniem , a pokazujesz nam tu model który ma nie podpięta naczepę i silos nie siedzi w swoim miejscu . Nie ładnie ;)
Już naprawiłem swój błąd. To wczoraj na szybko foty były robione, bo aparat bateria kaput a ładowarkę wcięło...
A model był w częściach pierwszych bo wszystko się w nim rozkręciło, odpadło po podróży Niemiecko-Rosyjskiej.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Wszystko przez te drogi w Rosji :D
Obydwa SK-acze bardzo fajne, z lekką przewagą na BP.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
SK-acz fajnie się prezentuje z chromowanym kangurem i to on jest moim faworytem.

WIŚNIA

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
No i odsłona udana w 100% :D Ta torpeda podoba mi się, zarówno odnośnie konfiguracji jak i barw, tak samo mogę powiedzieć na temat DAFa.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.597 67 1
Mi pośród pokazanych modeli najbardziej do gustu przypadły daf wormser i dwa zestawy tandemowe od betz-a . Szkoda że herpa tak mało wypuszcza aut w takiej konfiguracji .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Fajny model, ale w ciągniku moim zdaniem osłony między osiowe by się przydały, lepiej by wyglądał a tak taki golas trochę.;)

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Scania Fischinger numero uno! Ten model jest świetny. Znak V8 i logo scanii na boku dodaje bardzo dużo uroku :) Taki ot rym :) Czerwony cywil ma ciekawe dodatki. Reszta też bardzo przyjemna.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.609 47 0
Fischinger bardzo ładny, teraz trochę zaczynam żałować że swojego sprzedałem.Marenzana kompletnie mi się nie podoba, jakoś nie pasują mi te kolory na niej.