• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarówki - kacperR

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
No i właśnie w takich detalach powinna Herpa wydawać wszystkie swoje modele. Świetnie wyglądają obydwa.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Mieć w swojej kolekcji model Volva z Tailandi, tylko pogratulować :D Podobają mi się obydwa. Volvo przez detale takie jak napis na masce, obrysówki zderzak w paski i tablice rejestracyjne, a Iveco za całokształt. Malowanie firmowe wygląda na nim genialnie. Przez te paski pasuje na typowego polskiego prywaciarza. Podczepić cysternę albo wywrotkę i polskie blachy i Pan Mietek ( oczywiście nic nie mam do tego imienia ) ma swój zestaw odwzorowany w naszej skali :D Pogratulować zakupu no i życzę zabrania jeszcze 7 zestawów do kompletu :D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Świetnie wykonane modele, chociaż forma Volva F10 niezbyt przypada mi do gustu, to tutaj wygląda naprawdę dobrze. Odbywa mi się podobają.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Pomarańczowy brzydal najfajniejszy bo tez takiego mam , Daf z taką naczepą też mi się podoba , w Manie ta zielona felga w ogóle nie pasuje.:)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Daf podoba mi się przez naczepę, muszę się w taką zaopatrzyć. MB Actros jest w fajnej konfiguracji to też mi sie podoba. Kilka przeróbek i jest ideał. A Man TGX ma genialny lakier, tylko czarna piasta dużo lepiej by wyglądała. A Arocs ma jak dla mnie dziwny kolor. A co do naczep to do TGXa to jakaś chłodnia albo burto plandeka, a Arocs pod wywrotkę, albo zrobić betoniarkę z budokruszu, ale to już większa przeróbka :)