• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarówki - kacperR

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Man z tą zieloną felgą jakoś mi nie pasi. Jakbyś chciał to z chęcią przygarnę te przednie koła (kupię, lub wymienię na inne). Pozostałe modele też ciekawe. Najfajniejszy zestaw z białym Dafem.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.578 67 1
Fajna prezentacja , ale jak dla mnie za dużo na raz . Z zaprezentowanych spodobał mi się daf z naczepa która ma HDS . Ciekawa konfiguracja . Co do mercedesów się nie wypowiadam ;) Natomiast maniątko z zieloną felga jak dla mnie świetnie . Bardzo podoba mi się to przełamanie koloru i ja bym mu podpiął zielonego kempf-a . Gdzieś taki skład na drodze widziałem tylko chyba ciągnął to man TGA .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Każdy z zaprezentowanych modeli jest ciekawy. Arcos w swojej konfiguracji pasuje pod budowlankę. Mana pod jakąś cysternę, ewentualnie chłodnię. Podoba mi się akcent z zielony deklem, ale lepie by to wyglądało, gdyby jeszcze piasta w osi napędowej była w tym kolorze. Dzięki takim właśnie drobnym detalom, zwykły model wyróżnia się z tłumi.

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witam, dzięki za komentarze i oceny :)
Dzisiaj zaprezentuję dwa modele z branży kontenerowej :)
volvokon.jpg
volvokon1.jpg
tył.jpg
stream.jpg
nowee 172.jpg
volvoscania.jpg

A na koniec taki bonusik dla porównania volva z naczepą do kontenerów i burto-plandeki :)
volvoplandeka.jpg
plandeka.jpg

Zapraszam do komentowania jak i oceniania ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Podobają mi się kontenerowce, szczególnie lubię te krótkie naczepy. Plus za jednolite felgi w zestawach, chociaż te ni to aluminiowe, ni to stalowe które są w Scanii mi się ogólnie nie podobają.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Rozumiem , że pokazane modele to tzw. składaki. Czyli własna inwencja. Konfiguracja z kontenerem tak dla Volvo jak i Scanii wyszła na dobre. Ładnie się prezentują.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Bardzo fajne te zestawy Ci wyszły. Obydwa konie idealnie pasują do tych tankkontenerów.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Nowe Volvo wygląda bardzo fajnie w barwach Betza. Dużo dodają mu oznaczenia, światła i tablice rejestracyjne. Antos też ciekawy, choć bardziej ubogi od Betza. Też mi się podoba.