• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarówki - kacperR

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Piotrek, odblaski tak jak mówiłem na Hobby dojdą w niedługim czasie. :LOL:

Moje zdanie na temat modeli już znasz, ale napisze tylko, że gdyby nie diorama to nie było by takiego klimatu. (y)

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witam, z góry dziękuję za komentarze jak i oceny zaprezentowanych przeze mnie modeli :)
Dzisiaj kolejne... a natomiast, scania i volvo :)
różowa2.jpg
różowa3.jpg
różowa1.jpg
steyr.jpg
volvoir.jpg
volvoir2.jpg
wiel.jpg
komb.jpg

Zapraszam do komentowania i oceniania ;)

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Fajne modele. Scania dużo ciekawiej wygląda i chyba lepiej zwaloryzowana. Jak dla mnie to ona jest faworytem.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Scanie oryginalna przez kolor i BDFy, bo jest to jeden z nielicznych modeli który ma plandekę po jednaj stronie. Plus za waloryzacje. A Volvo... ładnie prezentuje się z niebieska firanką i tymi wszystkimi detalami. Jedyne co mi się nie podoba to tablica rejestracyjna, która na takim modelu Volva nie powinna nawet zawisnąć. I nie wiem czy białe nakładki luster nie podkreśliły by tego modelu. Chociaż jak przyjmiemy że to jedynie prywaciarz który wziął leasing na najtańsza opcje to się zgadza ;)

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Ciekawe modele pokazałeś, i Scania zdecydowanie fajniejsza ze względu na konfigurację oraz ten... kolor. Zawsze to coś trochę innego w gablocie stoi. Sam ją swego czasu licytowałem na Ebay'u ale trochę nie pykło.

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witam, dzisiaj zaprezentuję kolejny model, z góry dziękuję za komentarze jak i oceny zaprezentowanych wyżej modeli :)
rudtrans2 033.jpg
rudtrans2 035.jpg
rudtrans2 036.jpg

Zapraszam do komentowania jak i oceniania :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Mimo że ten model ma już swoje lata i stary silos jest jak dla mnie bee, to chyba zawsze będzie wzbudzał ciekawość. Cieszę się, że sam go posiadam. Kultowe wręcz nalowanie, no i charakterystyczny dla aut Vosa detal w postaci loga na atrapie to jest coś. (y) Światła w naczepie do poprawki.