• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarówki - kacperR

Reakcje
11.549 67 1
Jak dla mnie ta scania jest rewelacyjna . Przydała by się jej do kompletu ta serii trzeciej w podobnym malowaniu . Według mnie kempf jej pasuje tylko ja bym chyba dał plandeke w kolorze konia . Świetna fotka trzech scanii .

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witam, z góry dziękuję za komentarze jak i oceny, dzisiaj zaprezentuję dwa modele, jeden nowy, a drugi troszkę starszy. Oba modele można było zobaczyć na własne oczy na tegorocznych targach "Hobby" :)
geertrans 014.jpg
geertrans 015.jpg
geertrans 019.jpg
geertrans 017.jpg
geertrans 020.jpg
geertrans 022.jpg
geertrans 021.jpg

Żeby uniknąć komentarzy, że jest coś na plandece z tyłu przyczepy volva, to od razu napiszę, że jest to cień, a nie brudna plandeka :)
chciałbym podziękować Michałowi M.za majsterkowanie przy volvie :)
Zapraszam do komentowania jak i oceniania modeli,
Pozdrawiam ;)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Mnie przeróbka Volvo bardzo się podoba. Kolorystyka typowo krajowa, a konfiguracja wschodnia, czyli to co Piotrek lubi najbardziej :D Jedyne czego mi brakuje to tablice odległościowe na tyle przyczepy i jakieś odblaski by się przydały, bo wygląda trochę biednie. A Geertrans ma bardzo fajne waloryzacje, teraz jedynie rejki dodać i ładunek.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Volvo w tej konfiguracji wygląda bardzo ciekawie. Man ze względu na malowanie podoba mi się też, na szczęście mam takiego.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Obydwa modele miałem okazję oglądać w Poznaniu na żywo i prezentują się świetnie. Jeszcze co do Volvo to zgodzę się z marpamą kilka dodatków jeszcze by mu się przydało do pełni szczęścia.;)

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Bardzo ładne modele, najbardziej podoba mi się volvo a manika kiedyś miałem. Miałem jechać do Poznania na targi, ale pojechałem do Wiednia na Modellbau-messe. Mam nadzieję Kacper że więcej zaprezentujesz zdjęć z targów.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
No i modele i fotki się wam udały :D

I prawie Volvo zmieniło miejsce parkowania przezemnie , sorki jak by to było celowe to byś je znalazł o kolejne dwie dioramki dalej :D:D:D.

Volvo super .