Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zestawy Nooteboom bardzo atrakcyjne, ciągnik z beczkowozem również bardzo udany zestaw. W realu często take zestawy zraszają podbudowy lub drogi betonowe.
Tego Mana chętnie bym przytulił.
Iveco dziwnie znajome
Z tym Turbolem poszedł bym o krok za daleko i dał mu kiper z tego Merca tylko pomalowany na srebrno.
Turbol bardzo fajny. Ale ten MB dużo ciekawszy. Fajny kolor tego Actrosa. No a Man to ledwo się mieści na tej Twojej górskiej drodze, nawet mu się naczepa rozjeżdża.
Bardzo fajne modele są dziś zaprezentowane . Iveco świetne zresztą jak większość turboli . Mercedes ma malowanie jak te kóre go w realu promowały . Co do mana to udało Ci się naprawdę kupić świetna naczepę , myślę że warto było te 5 lat czekać . Szkoda tylko że Mikołaj ma tak mało czasu na prezentowanie swoich modeli bo ma co .
To się łatwo da wytłumaczyć , 5 lat temu pojawiły się w sprzedaży jako nowe , ale Mikołaj czekał aż ktoś sobie kupi zrobi 2miliony kilometrów i sprzeda za 25% ceny wyjściowej i się chłop w końcu doczekał.
Gratuluję Mikołaj cierpliwości i ostrożności finansowej.
Świetny zestaw wyszedł, Hamm w takim malowaniu też fajnie wygląda.
No Panie inwestujesz w nową naczepę a ja tu bez potrzeby mądrze, za co serdecznie przepraszam
O widzę że kolega zbiera kolejne maszyny do budowy dróg. Na pierwszy ogień proponuję stanąć do przetargu na naprawę oddanej w wakacje trasy katowickiej. Już tam kują i lepią.
Nie wiem czemu ale mnie przypadł najbardziej do gustu Iveco i MB wywrotka. Czekam na więcej.