• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja BUDOWLANE M&M

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Genialnie wyglądają dwie na tej lawecie. Szczerze zazdroszczę, bo mają uprawnienia na takie cudo chciałem kiedyś mieć takie w miniaturze, ale jakoś nigdy nie mogę na taka trafić. Możesz powiedzieć gdzie je dostałeś? No i jak zawsze fotki w plenerze wzbogacają prezentacje :)

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Bardzo ładny zestaw i super ładunek.Bardzo dobrze komponują się kolorystycznie.
[DOUBLEPOST=1459016893][/DOUBLEPOST]
Genialnie wyglądają dwie na tej lawecie. Szczerze zazdroszczę, bo mają uprawnienia na takie cudo chciałem kiedyś mieć takie w miniaturze, ale jakoś nigdy nie mogę na taka trafić. Możesz powiedzieć gdzie je dostałeś? No i jak zawsze fotki w plenerze wzbogacają prezentacje :)
Zapytaj PJ ponieważ ostatnio miał najnowszy wypust Siku ale z poprawionymi trzpieniami elementów ruchomych i wygladało to super

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Yhy, prezes dorwał tanio podwozie z Reichu, a Zenek ze Staszkiem urżnęli palnikiem kiper (i przy okazji siebie) z zajechanej czteroośki, która stała pod płotem od dłuższego czasu i można startować w następnym przetargu. :D

Reakcje
0 0 0
Majorka z silosem jest fajna, taka widzialbym u mnie w kolekcji;), ten niebieski DAF 360 jest ze skretna osia? Mam tez takiego, z orginalna skretna przednia osia(y)

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Yhy, prezes dorwał tanio podwozie z Reichu, a Zenek ze Staszkiem urżnęli palnikiem kiper (i przy okazji siebie) z zajechanej czteroośki, która stała pod płotem od dłuższego czasu i można startować w następnym przetargu. :D
Co chcesz, trzeba ciąć koszty gdzie się da, aby tylko wyjść na swoje:D.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 954