• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja BUDOWLANE M&M

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Nie będę zakładał nowego tematu dla kombajnu i dwóch traktorów więc maszyny rolnicze w dziale budowlanym :D

100_6548.jpg
100_6549.jpg
100_6547.jpg
100_6551.jpg
100_6550.jpg

I tu pojawił się problem , nie mam ani kawałka pola :oops:,
stąd prezentacja ma betonie :confused:

100_6557.jpg
100_6559.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
No to trochę zablokują tą górską drogę. ;)
Całkiem fajne te modele. Najciekawiej wyglądają na dwóch ostatnich fotkach, tylko przydało by się trochę inne podłoże.

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Wiking , a na wykonanie nie ma co narzekać (y), jest jeszcze z Kibri , i on ma koła skręcane i ma przystawkę do kukurydzy koszenia ale go w rękach nie miałem i nie wiem który lepszy :ostrozny:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Obydwa modele ciekawe. Scania bardzo fajna, bo trzyosiowa, natomiast Volvo fajnie wygląda na fotce z kontenerem.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Całkiem ciekawie wygląda ta szambowa przyczepa. Traktorek też fajny. Szkoda, że napisy nie są w innym kolorku, byłby dużo ciekawszy.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 954