• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1 (1:32) Budowa modeli w skali 1:32

draccus

Znany użytkownik
Reakcje
768 0 0
A czy można zapytać gdzie odbywa się to spotkanie do Piotrkowa mam w sumie niedaleko.
Jak by mi dzień pasował chętnie bym zobaczył te cuda na żywo. Pozdrawiam i gratuluję modelu jest naprawdę jak prawdziwy.

OP
OP
spur 1

spur 1

Znany użytkownik
Reakcje
1.518 2 0
Odstani z zaległych modeli w jedynce doczekał się i jest gotowy

Załączniki

OP
OP
spur 1

spur 1

Znany użytkownik
Reakcje
1.518 2 0
Dziękuje za uznanie , ale tak idealnie nie jest ,dopiero na zdjęciach zauważyłem ze nie zamontowałem przedmuchiwaczy cylindrów , a mają być tam gdzie zaznaczone na zdjęciu

Załączniki

OP
OP
spur 1

spur 1

Znany użytkownik
Reakcje
1.518 2 0
Witam, tym modelem wagonu kończę przygodę z skalą 1,"bipka" gotowa i jedzie w świat .

Załączniki

OP
OP
spur 1

spur 1

Znany użytkownik
Reakcje
1.518 2 0
Z przykrościa informuje ze nastąpił nawrót choroby ,jakoś bez jedynki ciężko ,i za namową Jacka (Meggido),postanowiłem zbudować Gagara ST44 . Model buduje na postawie blach zaprojektowanych i wypalonych przez Jacka ,który mnie zresztą do tego namówił.Częśc blach ocynowałem by się łatwiej lutowało .

Załączniki