witam wchodzę na te forum dość często i dopiero teraz znalazłem post o modelach w skali O i 1(pomijając modele Jacka Wysockiego bo te akurat znam)i chciałem się dołączyć do miłośników tych większych modeli z napędem
Budowałem modele do gablot a teraz buduje takie z napędem jestem w trakcie kończenia modelu pociągu ratowniczego który stacjonuje w Stargardzie tzn SM 42 dźwig EDK 1000/4 i dwa wagony techniczne na bazie wagonów osobowych całość to około 4m
SM -ka ma napęd adoptowany od Marklina V100 po zmianie rozstawów osi i wózków i zmiany średnicy kół, dźwig ma wszystkie napędy i będzie sterowany RC i może się poruszać po najmniejszych łukach w tej skali R 1020mm ale nie jest za bardzo estetyczne
na razie tyle myślę że miłośników tej kali będzie przybywać
Budowałem modele do gablot a teraz buduje takie z napędem jestem w trakcie kończenia modelu pociągu ratowniczego który stacjonuje w Stargardzie tzn SM 42 dźwig EDK 1000/4 i dwa wagony techniczne na bazie wagonów osobowych całość to około 4m
SM -ka ma napęd adoptowany od Marklina V100 po zmianie rozstawów osi i wózków i zmiany średnicy kół, dźwig ma wszystkie napędy i będzie sterowany RC i może się poruszać po najmniejszych łukach w tej skali R 1020mm ale nie jest za bardzo estetyczne
na razie tyle myślę że miłośników tej kali będzie przybywać
Załączniki
-
197 KB Wyświetleń: 4.153
-
71,2 KB Wyświetleń: 4.086
-
279,2 KB Wyświetleń: 4.134
-
138,9 KB Wyświetleń: 4.234
-
58,6 KB Wyświetleń: 4.204