• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Bronco_Billy

OP
OP
Bronco_Billy

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.386 18 1
A ten mój - i też fajny :)
M62-1691 RZD. Wypust Roco na zamówienie bodaj rocoland.ru. Powstało rzekomo 250 szt. Chyba jedyny "wielkonakładowy" bez zderzaków...
W zestawie "zimnije maty" i fototrawione tabliczki (logo RZD i te dwie producenckie plus oznaczenie na czoło), których sam się nie odważę zamontować. Imitację samoszczepki zapożyczyłem z TME3

M62-1691-01.jpg

M62-1691-02.jpg

M62-1691-04.jpg

M62-1691-05.jpg

M62-1691-06.jpg

M62-1691-07.jpg

Ładnie śpiewa, ale filmik mi nie wyszedł zbytnio ...

SU46-017

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
OP
OP
Bronco_Billy

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.386 18 1
Już dopisałem.
Tu masz fotkę bez żadnych namiotów, dodatkowych lamp czy innych pierdół. Tylko kawałek brystolu, model i światło z okna.
Coś mi się pochrzaniło z tymi wpisami, więc edytując kolejny raz dopiszę jeszcze to co było - światło musi być rozproszone, bo inaczej będzie kupa zbędnych cieni

stonka-7.jpg

Ostatnio edytowane:
Reakcje
292 0 0
Ta technika jest wobec mnie stosowana od lat. Pogodziłem się z nią, tą techniką.
Ja tu testuję wyższy stopień wtajemniczenia: "Nowe buty?" "No tak, dziś mi kupiłeś..."
A no tak, to już wyższa szkoła jazdy.
Z tym stylem negocjacji miałem do czynienia na wakacjach na Krecie. "Zobacz kochanie jaki ładny pierścionek mi kupiłeś u Antoniou." "O, ile kosztował?". "A nie wiem, zobaczysz na wyciągu."
Taaa....
No cóż...